Sunday, July 21, 2024

FB PAGE Известување! Почитувани корисници,во моментот се работи на надградба на веб сајтот, Подолу во објавата на телефонските броеви ќе ги добите сите потребни информации за услугите и останато.   За информации и дефекти ЗА ИНТЕРНЕТ:  075-414-296 За информации и дефекти ЗА КАБЕЛСКА:  075-414-298

Read More