ИЗВЕСТУВАЊЕ

Известување!

Почитувани корисници,во моментот се работи на надградба на веб сајтот,

Подолу во објавата на телефонските броеви ќе ги добите сите потребни информации за услугите и останато.

 

За информации и дефекти

ЗА ИНТЕРНЕТ:
📲  075-414-296

За информации и дефекти

ЗА КАБЕЛСКА:
📲  075-414-298